L’UVic-CB Vic 2 no pot revertir la mala ratxa i punxa a casa contra l’Onyar (54-58)

Captura de pantalla 2017-01-31 a les 14.08.46

L’UVic-CB Vic de Segona Catalana no troba el camí per escapar de la mala dinàmica que el persegueix des de fa tres jornades. Aquest cap de setmana, va oferir una bona imatge davant l’Onyar al Pavelló Castell d’en Planes, però va acabar deixant escapar el triomf per un ajustat 54 a 58. La sòlida defensa dels visitants va impedir que els locals poguessin recuperar les bones sensacions amb una victòria.

La diferència física entre els dos equips és clau per entendre el resultat final. Als locals els va costar molt trobar vies a la muralla dels gironins, que van demostrar perquè són un dels conjunts que menys punts encaixa de la categoria. Com que el Vic no aconseguia superar el perímetre dels visitants, va intentar fer-los mal amb el tir exterior, però no va poder encarrilar en cap tram del partit xifres prou bones d’anotació.

A l’altra cistella, l’Onyar va ser més constant i efectiu, i va aprofitar la seva superioritat física per plantar-se més fresc al tram final. En l’últim quart, els d’Osona van poder capgirar el marcador, però el conjunt gironí va saber contemporitzar amb el joc per assegurar el triomf i condemnar els locals a encaixar la tercera derrota consecutiva.