L’UVic-CB Vic de Segona trenca la mala ratxa amb una victòria ajustada a casa (70-66)

L’UVic-CB Vic de Segona Catalana va aconseguir trencar dissabte amb la mala dinàmica que arrossegava des de principis de març. Els vigatans s’apropen una mica més a la permanència i deixen enrere la tendència castastrofista que havien emprès després d’encaixar quatre derrotes consecutives. Els blanc-i-vermells van superar el Blanes per un ajustat 70 a 66 en un duel força disputat que van saber gestionar.

El partit va començar molt bé pels locals, que van ser molt superiors als de la Selva en atac i els van doblar en puntuació. A partir de llavors, però, el Vic va aixecar el peu de l’accelerador i va contemporitzar amb el joc per aguantar un avantatge d’entre 8 i 10 punts a l’electrònic. En el tram final, el Blanes va retallar distàncies i va fer patir als ausetans, però els punts es van quedar al Castell d’en Planes.