L’UVic-CB Vic de Segona Catalana supera el Bescanó en la darrera jornada

El CB Vic-UVic de Segona Catalana va tancar dissabte la temporada a la pista del Bescanó. El conjunt vigatà havia segellat la permanència la jornada anterior i el partit d’aquest cap de setmana era un pur tràmit. Tot i això, els ausetans el van superar amb molta solvència i van sumar un triomf per 10 punts de marge (67 a 77) que els permet tancar el curs en setena posició.

El Vic va sortir massa tou a la pista i el Bescanó ho va aprofitar per fer-li mal. Els vigatans van pagar massa cara, sobretot, la fragilitat defensiva i van tancar el primer període quatre punts per sota a l’electrònic. Al segon quart, en canvi, van encarrilar un bon parcial gràcies a la millora de les xifres anotadores i van situar-se ràpidament al capdavant al marcador.

En el darrer tram del partit -de fet, al llarg de tota la segona part- el Vic va ser molt superior als locals i va saber gestionar la renda que havia aconseguit a la primera meitat. El tercer quart va suposar el del trencament definitiu, ja que els d’Osona van encarrilar un parcial de 10 a 0 demolidor. En l’últim període, el Bescanó es va acostar als vigatans, però el Vic no va veure perillar en cap moment una victòria que permet tancar la temporada amb bon gust de boca.