Cròniques del Cap de setmana

Resultat Cadet4 #Kdt1rAny | @maresme3viles 93-42 @cbvic 
Derrota del Cadet de 1r any en l’últim partit de la primera volta.
Els de Vic han començat el partit amb poc encert i poca capacitat de reacció davant l’agressivitat ofensiva del Torrot Maresme.
Al 2n quart han despertat des de la confiança i amb ganes de competir però tot i així, la intensitat dels locals feia que la mitja part reflexés un 53-27 en l’electrònic.
A l’inici del 3r quart, on els de Vic acostumen a reaccionar, ha estat totalment dominat pels del Maresme on han apagat les forces d’un Vic amb poques idees ofensives.
El partit ha acabat amb un 93-42 però amb ganes d’afrontar una segona volta molt esperançadora.
Parcials: 1r (21-5), 2n (32-22), 3r (23-3), 4t (17-12)
Resultat J1 #JuniorInter |  @cbstceloni 66-77 @cbvic
Bon partit dels vigatans a una pista complicada com la del Sant Celoni.
El partit va començar molt igualat fins que a l’inici del 2n. quart, un parcial de 0-10 amb dos minuts va permetre als vigatans agafar un lleuger avantatge al marcador.
Començava la segona meitat i l’avantatge vigatà va ser neutralitzat pels vallesans que ràpidament van tornar a igualar el partit.
Una altra apretada del Júnior 1 va permetre marxar de fins a 16 punts favorable, tot i que al final la difència va quedar reduïda.
Un bon partit que confirma la reacció d’un equip que vol aspirar a més.
Resultat PI1 #PreinfA |  @cbllicadamunt 22-72 @cbvic
Nova victòria del pre-infantil 1, en un partit molt complert on els del Vic han estat encertats de principi a fi.
CB Cardedeu 23 –  Júnior 3 63.
Molt bon partit, defensivament parlant, el que ha jugat l, equip osonenc, i amb més encert en atac que en anteriors partits. Es nota la incorporació a l, equip de tres jugadors que fins ara no podien jugar per tràmits llargs per l, obtenció de la Fitxa, i l, esperit defensiu que aporta el jugador Cadet Aitor Ullrich. El primer quart ha estat igualat per part dels dos equips, sent transcendent per la definició del partit el parcial de 20 a 0 que ha aconseguit el Vic al segon quart. Important destacar el gran treball defensiu del Vic, rebent únicament 9 punts des de la mitja part. I també que 6 jugadors han anotat entre 8-10 punts, diversitat en el joc d, atac. Parcials: 11-15, 3-22, 5-9 i 4-17

CB Tona 53 –  Cadet 3 29. 
Parcials :15-8, 10-10, 10-7 i 18-4.
Resultat enganyós el del marcador final. Durant 32 minuts el Vic ha competit de tu a tu amb un rival molt superior en alçada i físicament, fet que donava al Tona moltes segones i terceres opcions en el seu joc d, atac. Malgrat aquesta inferioritat física, el Vic ha aconseguit entrar dins el partit a l, últim quart, situant-se només a 8 punts, gràcies a una defensa col.lectiva d, ajudes. Els últims 8 minuts el Tona ha aconseguit parcial favorable de 18 a 2, en part pel desgast físic que l, equip vigatà ha tingut pel gran treball defensiu realitzat. Destacar aixímateix la gran aportació i treball realitzat per 2 jugadors de categoria Infantil de l, equip del Vic que entrena Adrià Rierola, el Ferran Villà i l, Aleix Forcada
foto1 foto2 foto3