Cròniques del Cap de setmana

CB. Mollet 85-79 Júnior-1
Partit correcte d’un Júnior 1 que no ha estat encertat als minuts finals de partit contra un Mollet combatiu i que aspira a una de les posicions altes de la classificació igual que els vigatans.
El partit ha estat molt igualat i s’ha pogut veure un bon espectacle.
Proper partit contra el Girona U18 a Vic, el líder i invicte de la categoria.
CB. Igualada 58-63 Mini-1
Partit complicat el que ha jugat avui el mini1 del CBVIC a la pista de l’Igualada.
Després de tres primers quarts molt igualats, els de Vic han desaparegut del partit i no han sigut capaços de fer cap punt en els dos següents quarts ( 14-0). En el sisè, els vigatans han sapigut reaccionar i en aquest quart i en el següent han sigut capaços de capgirar el marcador (parcial de 13-29). L’últim quart l’han empatat arribant en un marcador final de 58-63.
Sferic Terrassa 65-46 Júnior-2
Els vigatans visitaven la pista del tercer classificat amb l’objectiu de reduir distàncies i poder-los atrapar. La primera part ha estat molt igualada, amb alternances al marcador però sempre el ritme el marcaven els vigatans, els de Terrassa vivien del rebot ofensiu i del seu poder físic. A la mitja part 28-30 pels vigatans. L’inici de la segona part ha estat marcat per les faltes en els homes alts del Vic i l’intensitat dels locals que han aconseguit agafar 7 punts d’avantatge al final del tercer període 45-38. L’últim període els locals han atropellat a un Vic molt cansat, sense idees en atac i que ha concedit moltes segones opcions.
Cadet-3 55-53 C.B. Palafolls
Parcials: 12-12, 8-12, 21-16 i 14-13. Partit molt igualat entre dos equips que compartien la segona plaça. El Palafolls aconseguí una diferència favorable de 4 punts a la mitja part, aprofitant la seva superioritat física i d’alçada. Amb més dinamisme i rapidesa, l’equip osonenc semblava que podia trencar el partit quan al minut 7 del tercer quart dominava per 11 punts. Però un parcial de 12 a 0 a favor del Palafolls tornava a igualar el partit, arribant-se al final amb un cara o creu, que es va decantar a favor del Vic amb un triple a l’últim segon des de més enllà de mig camp.
Júnior-3 45-65 C.B. Imma
Parcials: 15-13, 11-23, 6-9 i 23-20. Després d’un molt bon inici per part de l’equip osonenc, en el que agafà una diferència favorable de 6 punts, s’inicià el segon quart amb un parcial favorable pels visitants de 16 a 4, aconseguint mantenir una distància de 10-12 punts fins a la meitat de l’últim quart. Malgrat el Vic va seguir treballant intens tot el partit, no va trobar l’encert en atac necessari per apropar-se als barcelonins, amb més capacitat anotadora que l’equip osonenc.
CB. La Garriga 61-38 Preinfantil-2
El Preinfantil2 acaba la primera volta amb una derrota en el marcador però amb victòria en la connexió entre els integrants de l’equip.
Els jugadors van apretar de bon principi amb una defensa molt intensa, i uns contraatacs ràpids. Aquest desgast va passar factura els dos últims quarts on els de La Garriga van aprofitar per escapar-se.
Mas de Sant Llei 83-75 Infantil 1
L’Infantil 1 del club va acabar la primera volta amb males sensacions. Va jugar ahir a Vilanova del Vallès contra un Mas de Sant Llei molt connectat. El Vic va començar amb un ritme molt baix i un desencert general que va impedir que es poséssin dins del partit. Després d’arribar a perdre de 20 punts de diferència, els vigatants, van posar-se les piles en defensa per treure bàsquets fàcils en atac. Malauradament van fer tard i van acabar perden de 8. L’equip tanca la volta amb quatre victòries i dues derrotes
foto 3mar18