Cròniques del Cap de setmana

Júnior-1 53-85 Basquet Girona
El junior 1 del CB Vic va jugar ahir contra el primer classificat de la lliga. El Bàsquet Girona U18.
Des del primer minut els de Girona van ser superiors en tots els sentits. La falta d’encert en atac i una defensa massa permissiva va deixar als vigatans només amb 53 punts i els gironins a  85.
UE Mataro 74-66 Cadet 1r any
El Cadet de 1er Any del club ha deixat escapar una de les últimes oportunitats, depenent d’ells mateixos, de classificar-se entre els millors en la següent fase al caure davant un rival directe, la UE Mataró a camp contrari. El partit, molt intens i amb ratxes positives i negatives per part dels dos equips. Un bon inici del Vic generava una petita esquerda en el marcador favorable als vigatans però una bona reacció de l’equip local feia que s’arribés a la mitja part amb el resultat de 32-31. El domini visitant de la primera part ha desaparegut en la represa, aquest cop han estat els mataronins els que s’han distanciat del Vic, que no ha sapigut reaccionar fins ben entrat l’últim període havent de recuperar fins a 13 punts de desavantatge. La reacció ha arribat massa tard.
Parcials: 1er (18-21), 2on (14-10), 3er (20-11) i 4rt (22-24)
Cadet-1 73-54 CBP Lleida
Victoria del Cadet 1 davant del Lleida al Pavello Castell d en Planes. La defensa dels vigatans va ser intensa durant tot el partit i aquesta va ser la clau. Quan l equip esta be darrera es tradueix en esta be davant. Un bon encert en el llancament va fer que la victoria es quedes a Vic. Proper partit el Diumenge 18 a Vic a les 10’45 davant el Granollers.
foto 12mar18