Cròniques del Cap de setmana

Cadet4 70-76 CB Mollet
Partit competit dels cadets de primer any que no van poder-se endur la victòria.
A falta d’un partit, que el jugaran demà diumenge a les 9:15h, l’equip ha perdut  tota opció d’estar amb un dels grups de dalt a la segona fase. A partir d’abril, haurà de competir en un grup per mantenir la categoria.
Cadet4 48-64 Torrot Maresme
El Cadet de 1er Any acaba la primera fase de la competició amb derrota però recuperant bones sensacions. El Torrot Maresme 3V s’emporta una victòria de la seva visita a Vic. El partit ha estat un frec a frec fins a l’últim període on els locals han encaixat un parcial de 12 punts en contra que ha decidit el partit. Fins al final del tercer període, el partit s’ha caracteritzat per un bon plantejament defensiu dels vigatans i una millor actitud ofensiva que ajuda a recuperar confiança a un equip que afrontava el partit amb la moral baixa.
Parcials: 1er (9-12), 2on (16-14), 3er (16-19) i 4rt (7-19)
CB. La Garriga 35-37 Premini Vermell
Partit competit del Premini Vermell que finalment ha aconseguit la victòria.
Un treball de defensa intens i un gran treball en el rebot ha calgut per tal que el Premini Vermell aconseguís endur-se la seva primera victòria en aquesta fase.
CB. Cornella 38-75 Mini-1
El Mini1 guanya a la pista del Cornellà fent un partit a baixa intensitat.
L’encontre ha començat igualat, però a partir del tercer període els de la Plana han fet un forat el marcador i ja no han parat fins al final del partit. El Vic era molt superior en el rebot i joc de jugadors grans, encara que no ho hagi aprofitat en algunes ocasions.
A l’últim període , els vigatans han tremolat en l’últim període amb l’alineació i les faltes.
Júnior1 78-67 EB. Sant Fruitós
El Júnior 1 ha tornat a guanyar després de derrotar el Sant Fruitós per 11 punts de diferència. Un molt bon inici de partit ha fet que a la mitja part la diferències fos de més de 20 punts. A la represa, els visitants s’han posat amb zona i fins que no s’ha atacat amb solidesa la zona rival, han anat retallant distàncies. Al final, 11 punts de diferència a favor i “average” a favor per continuar somiant amb la 3ra. plaça.
CB. Llinars 47-42 Cadet 3 Vic.
Parcials: 7-11, 16-8, 9-13 i 15-10. Partit de contrastos i alts i baixos en el marcador. Comença el partit amb un 0 a 9 favorable a l, equip osonenc, però una millora en l, atac del Llinars i un relaxament defensiu per part del Vic fa que a la mitja part s, hi arribi amb un +4 favorable a l, equip vallesà. S, arriba a un final de partit igualat, amb un lleuger domini per part del Vic, però un parcial final de 9 a 0 a favor del Llinars decanta el partit a favor seu. Destacar que dels últims 9 punts anotats pel Llinars 7 han estat de tir lliure, amb una important desproporció entre les faltes pitades a un i altre equip, tirant el Llinars 26 tirs lliures i el Vic 7.
Cadet 1 63-91 Granollers
Derrota incontestable del cadet davant del Granollers. Un fluix primer temps en defensa ha permes agafar una renta de 20 punts als vallesans. Els liders han aprofitat les facilitats defensives dels vigatans i les perdues de pilota del Vic. El tercer quart ha millorat el joc del Vic. Un ultim quart novament fluix ha acabat de sentenciar el partit.
Foto19Mar18