Cròniques del Cap de setmana

Mini-1 79-64 Joviat Salle
Els vigatans sabien contra qui tocava jugar avui, un equip dur, intens, gros i ràpid, però van sortir amb ganes de guanyar i així va ser.
Els de Manresa es van veure superats per els blancs i vermells en molts quarts del partit, no seguien la pilota quan els locals la movien en atacs estàtics i tampoc quan hi havia contraatacs. La defensa local va ser intensa durant tot el partit.
Al final, una victòria molt benvinguda que fa mirar les primeres posicions de la lliga.
Júnior-1 54-61 CB. Sant Celoni
Mal partit del Júnior 1 en l’última oportunitat per poder optar a fases en el que gairebé tot el partit va anar per darrere del marcador i no va mostrar símptomes per poder treure el partit endavant.
Infantil-1 66-54 Bàsquet Laietà
Ahir l’Infantil 1 va treure la 5ena victòria de la fase regular. A la primera meitat el ritme va ser baix per part dels vigatants, fet que va mantenir el Laietà dins el partit. A la represa, el Vic va pujar la intensitat aconseguint un avantatge de 10 punts que va mantenir fins al final.
Cadet-4 87-58 CB. Castelldefels
El Cadet de 1er Any aconsegueix la victòria a casa en el primer partit de la fase de permanència que l’enfrontava al CB Castelldefels. Un molt bon joc col·lectiu i un gran potencial anotador en una primera part molt destacada ha guiat al Vic a una còmode victòria.
Parcials: 1er (38-12), 2on (22-13), 3er (10-20) i 4rt (17-13).
Preinfantil-1 92-59 U.E. Mataró
Els Vigatans van sortir amb les piles carregades al màxim.
La defensa dels locals intensa desde el minut 1 on hi ha va fer un parcial d’11-0 i no va deixar cap opció al Mataró per la victòria.
Cadet-1 51-89 FC. Barcelona
El partit es va trencar des del principi. L’equip visitant va ser superior en tots els aspectes del joc i res van poder fer els vigatans. En defensa el Vic va encaixar cistelles fàcils i l’encert en el tir de tres dels barcelonins va ser espactacular. Toca ja pensar en el proper partit a Sant Cugat.
Foto 9 avril